• Werken in de techniek bij Profit; Turn your passion to Profit!
    Werken in de techniek bij Profit; Turn your passion to Profit!

Werken bij Profit

Profit is de ideale werkgever om jouw ambitie om te werken in techniek te ontwikkelen of, als je al langer in het vak actief bent, te verbreden. Wij garanderen niet alleen vakinhoudelijke groei, maar laten je ook werken aan je eigen persoonlijkheid. Leg hier de bouwstenen van een boeiende carrière.

Het is soms een uitdaging om de stoute schoenen aan te trekken en voor het eerst aan het werk te gaan na het verlaten van de opleiding. De keuze voor een eerste of een nieuwe werkgever is niet snel gemaakt. Je zit boordevol vragen, over je keuzevrijheid, over ruimte om ambities te verwezenlijken of bijvoorbeeld over arbeidsvoorwaarden. Wij leggen je niets in de weg en verlagen de drempel. Zelfs als je niet toe bent aan iets anders of iets nieuws maar wel nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden om te werken in een andere omgeving, is Profit een goed begin. Wij maken tijd vrij om je een eerste indruk te geven.

Werken in de techniek, Cloud of Salesforce: ontwikkeling en verbreding

Profit helpt je jouw carrière in werken in de techniek, Cloud of Salesforce te ontwikkelen en te verbreden. Continu voeg je extra waarde toe aan je kennisniveau en ondertussen verstevig je ook je persoonlijkheid. Dat is immers een belangrijk onderdeel van wie je bent als mens en collega. Door onze samenwerking met uiteenlopende opdrachtgevers stellen wij engineers in staat te werken aan de nieuwste technologieën binnen de High Tech industrie, Cloud Engineering en Salesforce omgevingen. Door gerichte coaching en opleiding bieden we optimale groeimogelijkheden. Onze Technische Managers houden zich dagelijks bezig met jouw ontwikkeling en ambities. Ze fungeren niet alleen als een coach maar adviseren je ook bij een volgende stap in je carrière.

Meer weten over werken in de techniek bij Profit? Klik op de onderstaande links voor uitgebreide informatie over diverse facetten:

Waarom Profit?     Het Profitgevoel     Testimonia van engineers      Sollicitatieprocedure     Profit arbeidsvoorwaarden     Profit in beeld

Frank de Roo 
Business Manager
055 - 576 28 22 of 06 - 51 29 91 89
frank.de.roo@profit4cloud.nl
LinkedIn