Het Profitgevoel

Profit professionals presteren!

Bij Profit werken engineers die voortdurend op innovatie zijn ingesteld. Een continu streven naar technische en persoonlijke ontwikkeling. Profit stimuleert groei! We hebben geen persoonsgebonden budget voor opleidingen maar één pot waaruit we altijd kunnen voorzien in de behoeften van onze engineers op het gebied van opleidingen of cursussen. Op deze manier zijn onze engineers in staat om het beste uit zichzelf te halen en te laten zien!

Informeel karakter
Profit is een flexibele organisatie die constant klaar staat en gehoor geeft aan zijn medewerkers. Veel aandacht gaat uit naar onze engineers. Je kan je eigen carrière vormen zoals je wilt. Door een structuur met overzichtelijke Business Lines maken we onze beloftes waar. Zoals het informele karakter van Profit.

Als medewerker ervaar je het unieke Profitgevoel. Een gevoel van bij elkaar horen, terwijl je directe collega’s toch bij verschillende opdrachtgevers zitten. Dat gevoel wordt versterkt door activiteiten die regelmatig door de Business Lines gehouden worden, variërend van karten tot survivallen in de Ardennen, van barbecues tot indoor skydiven. En niet te vergeten; de Technische avonden en kennissessies met collega's.

Professioneel begeleiden
We hechten bij Profit veel waarde aan het coachen en het professioneel begeleiden van onze engineers. Dit wordt gedaan door onze Technische Managers, Business Line Managers en een Personal Coach. Samen brengen we de behoefte en interessegebieden in kaart en leggen dit vast in een persoonlijke ontwikkelingsplan (POP). Uiteindelijk is er méér dan alleen werken, hoe interessant en uitdagend dat ook is.