Profit4Talent

Profit4Talent geeft talenten kansen!

Er is een gat ontstaan tussen de vraag naar talenten en het huidige aanbod hiervan op de arbeidsmarkt. Profit4Talent heeft de know how en kent de kanalen om de juiste talenten voor u te vinden! Wij leiden ze vervolgens voor u op om zo hun maximale potentieel tot bloei te laten komen. Het concept is voor u zonder risico’s, grote inspanningen en investeringen vooraf.

Waarom Profit4Talent?
Door samen te werken met Profit4Talent bent u onder meer verzekerd van:

  •  Verbetering balans intern versus extern.
  •  Nieuwe medewerkers (nieuw elan).
  •  Kwalitatief sterke medewerkers.
  •  Kennis van de nieuwste methoden technieken.
  •  Borging van kennis.
  •  Verhoging van capaciteit.

Wie is Profit4Talent?
Profit4Talent bestaat een groep enthousiaste professionals die passie hebben voor mensen en voor het IT-vak. Zij worden gedreven door de talenten van mensen aan te boren en hier persoonlijke groei te bewerken. Ook willen zij hun bijdrage leveren aan de professionalisering van het Nederlandse IT- landschap. Hoe dit beter te doen dan zorgen dat hier goede professionals beschikbaar komen met passie voor het vak? De directeur van Profit4Cloud en ook de initiatiefnemer van Profit4Talent is, Marc Woolderink. Marc heeft, naast jarenlange ervaring in de IT, ook een formele opleiding als docent. Met hem is er zowel didactische- als IT-ervaring in huis. Marc zelf is ook actief betrokken bij de trajecten.

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie vindt u op de exclusieve website van deze Business Line, op profit4talent.nl. Ook is het mogelijk contact met ons op te nemen via onderstaande button.