Profit4TA

Profit heeft alles in huis voor Technical Automation

Eén van de Business Lines van Profit is Profit4TA, wat staat voor Profit voor Technical Automation. De focus ligt in dit werkveld op embedded en technische automatisering. Wij ontwerpen, ontwikkelen en implementeren complexe software oplossingen in hoogwaardige technische omgevingen. We zijn werkzaam in de volgende segmenten:

  •  Medische- en professionele systemen
  •  Automotive
  •  Halfgeleider industrie
  •  Defensie
  •  Lucht- en ruimtevaart

Profit heeft vanzelfsprekend de benodigde competenties in huis om projecten te ondersteunen. Daarin vinden wij geen belemmering in op Unix of Windows gebaseerde applicaties of embedded software. Onze engineers zijn van alle markten thuis.

Innovatiegolf in technische automatisering
Wie thuis is in de wereld van technische automatisering onderschrijft de stelling dat het toenemende gebruik van embedded systemen de derde innovatiegolf is in dit werkgebied. Daaraan draagt met name de explosieve opkomst van internet en mobiele telefonie sterk bij. Embedded software profiteert van voortdurend dalende productiekosten en omvang van transistoren. Inbouwen van embedded systemen kan in principe overal en bovendien energiezuinig.

Ruime ervaring met embedded software
Profit4TA heeft de juiste kennis en expertise in huis om te kunnen voldoen aan hoge eisen. Onze engineers zijn professionals met ruime ervaring in embedded software ontwikkeling en houden hun kennis rondom embedded software en de nieuwste technieken constant op peil. Vanaf de specificatie tot en met laatste fase van testen houden zij rekening met hoge eisen. Zij hebben oog voor betrouwbaarheid en leveren een hoogwaardig én kwalitatief eindresultaat.